UA-182775976-1
top of page
SoLovely-Berstrom-coaching-high-7.jpg
Om

JOHANNA BERGSTRÖM

SKAPAR VI DIN FÖRÄNDRING

Tillsammans

Mitt mål är att coacha människor till att bli starkare i sig själva, skapa hållbar förändring och uppnå det som de drömmer om. I mitt arbete möter jag dagligen personer som behöver stöd till att hitta tillbaka till sig själva, till det liv och den glädje de längtar efter. När du möter mig som coach så hjälper jag dig att hitta vägen tillbaka. Min verktygslåda består av en examen i psykologi/beteendevetenskap, en certifiering till coach genom ICF och mångårig erfarenhet från kommunikationsbranschen.

SoLovely-Berstrom-coaching-high-57.jpg

JOHANNA BERGSTRÖM

PROFESSIONELL COACH OCH BETEENDEVETARE

Min målsättning som coach är att skapa utveckling och handlingskraft som är mentalt hållbar. Genom coaching vill jag ta fram det bästa hos min klient för att skapa bättre livskvalitet, tydlighet i vägval, öka motivation och prestationsförmåga. Att skapa en förändring som framförallt är mentalt hållbar över tid.

 

ICF- Certifierad Coach ACC, Dipl. Hälsacoach (ackrediterad av ICF). 

Kandidatexamen i Beteendevetenskap-psykologi samt Företagsekonomi, Lunds Universitet.

10+ års erfarenhet inom internationell kommunikation varav 2 år stationerad i Shanghai.

Utgår från Malmö-regionen.

Johanna
SoLovely-Berstrom-coaching-high-15.jpg

MIN VÄG MOT COACHINGEN

Jag vet av egen erfarenhet hur det är att känna sig vilsen. Att ha tankar som som är svåra att sortera, ett livspussel som inte går ihop eller en stressnivå som passerat hälsosam för länge sedan. Jag stod själv där för några år sedan, med en utmattning som en följd av en ohållbar arbets- och livssituation. Jag fick hjälp med behandling från sjukvården men kände att det inte var tillräckligt. Jag behövde stöd i att hitta en väg tillbaka, någon som kunde hjälpa mig att sortera mina tankar. När jag gick till en coach fick jag precis det stöd jag behövde för att själv hitta svaren. Jag fick verktyg för att själv kunna sortera och hitta min väg framåt. Under coachingen insåg jag att jag ville hjälpa andra att må bättre, så att de kunde förändra sitt liv innan de hamnade där jag gjorde. Jag ville göra något meningsfullt för andra människor. Min nya insikt tog mig till en kurs i psykologi och vidare till en kandidatexamen. Idag jobbar jag som coach för både för privatpersoner och företag.  Jag ser människan som en helhet och vill gärna ta ett helhetsperspektiv för att kunna skapa rätt förändring.

UTVECKLING, HANDLINGSKRAFT OCH MENTAL HÅLLBARHET

Mina ledord är utveckling, handlingskraft och mental hållbarhet. För mig betyder det att utvecklas och skapa förändring genom handlingskraft. Förändringen ska vara mentalt hållbar, så att du kan förändra ditt liv på ett hållbart sätt. Det är lätt att skapa en snabb förändring, men det är ett livslångt lärande att skapa förändring som håller.

När du kommer till mig så möter du en professionell coach som skapar utrymme för dig och dina tankar. Det gör jag genom att lyssna på dig, skapa en trygg plats och med hjälp av coaching, guida dig på rätt spår. Som coach är jag värderingsfri och jag ger inga råd. Det betyder att jag hjälper dig att hitta svaren du söker, men jag kommer inte säga till dig vad du ska göra. Däremot kommer jag att stötta dig längs vägen för att vi gemensamt ska kunna hitta en väg framåt.

Mina ledord

”Mina ledord är utveckling, handlingskraft och mental hållbarhet. De är noggrant utvalda och genomsyrar allt jag gör”

 • Jag älskar att träna.
  Något av det bästa jag vet är att träna, helst utomhus. Jag är en väder-optimist som gärna tränar utomhus året runt. För mig är träningen det perfekta sättet att kunna utmana sig själv och jag kan aldrig låta bli att pusha mig själv till en extra armhävning eller en tyngre viktplatta.
 • Jag samlar energi genom att fixa i trädgården.
  Enligt mig är det ett utmärkt sätt att pausa från stressen. Jag startar gärna projekt i trädgården och är inte rädd för att bli smutsig. Jag har precis byggt klart en egen pergola som jag göt egna betongplattor till. Det tog sin tid, men det var det värt.
 • Jag har bott i Shanghai.
  Det var fantastiskt häftigt att uppleva en annan kultur på så nära håll och jag är glad att jag fick lära känna den. En gång när jag höll en presentation på en konferens, så räckte en i publiken upp handen och bad mig sjunga en sång. Så där stod jag helt plötsligt, i Shanghai, och sjöng ”Min gode vän Joel” för 100 personer.
 • Jag har jobbat med kommunikation och marknadsföring.
  En stor del av mitt yrkesliv har jag spenderat inom marknadsföring och kommunikation i internationella bolag. Det som lockade mig dit var att förstå hur människor tänker och där ser jag en tydlig koppling till det jag jobbar med idag.
 • Jag spenderar gärna en ledig helg utomhus.
  Om jag får välja finns det gott om tid för familj och vänner, träning och tid utomhus. Jag samlar energi i naturen och har förmånen att få bo nära havet. Där spenderar jag gärna tid för att varva ner och hämta energi.
bottom of page