UA-182775976-1
top of page
SoLovely-Berstrom-coaching-high-50.jpg

COACHING PRIVATPERSONER

SKRÄDDARSYDD COACHING FÖR DIG

Med dig i fokus

Känner du dig fast i livet? Lever du med för mycket stress, har svårt för att få livspusslet att gå ihop eller är du nyfiken på att ta en ny väg i livet? Då kan coaching vara något för dig. Coaching stöttar dig på vägen mot det du önskar eller drömmer om.

Veta mer
SoLovely-Berstrom-coaching-high-54.jpg

MENTAL HÅLLBARHET

Coaching sätter dig i fokus och hjälper dig med rätt verktyg så att du kan skapa en bestående förändring som du trivs med. Mina ledord är utveckling, handlingskraft och mental hållbarhet. De orden är noggrant utvalda och genomsyrar allt jag gör. För mig innebär det att jag stöttar dig att utvecklas och ger dig verktygen för att vara handlingskraftig. De förändringar eller vanor du gör ska vara mentalt hållbara, så att de kan bli bestående och faktiskt bidra till den förändring du önskar. Jag hjälper dig att skapa en hållbar förändring med dig i fokus. 

HUR GÅR COACHING TILL?

Nya insikter och resultat

I coachingen så har jag mitt fulla fokus på dig. Som coach är jag fri från värderingar och min uppgift är att hjälpa dig med verktyg så att du själv kan förändra ditt liv. Jag är inte en terapeut eller rådgivare. Jag är coachen som stöttar dig till nya insikter och resultat – allt skräddarsytt för dina behov. Om du vet vad du vill jobba med tillsammans med mig, så är du välkommen med dina utmaningar. Om du längtar efter en förändring, men inte riktigt vet vad du behöver, så hjälper jag dig. Med hjälp av coaching skäddarsydd för dig, så hjälper jag dig att locka fram dina utmaningar, så att vi tillsammans kan hitta en väg framåt.

Det tar tid att skapa en hållbar förändring och jag jobbar långsiktigt med mina klienter. Med hjälp av coachingen får du stöd och hjälp för att kunna genomföra de förändringar du önskar, därför vill jag att vi jobbar tillsammans under minst tre månader. Det ger dig möjlighet att genomföra förändring, komma till nya insikter och reflektera över dessa med mitt stöd. Mitt mål är att du ska komma ifrån våra samtal med nya insikter, mål och en plan framåt. För att stötta dig mellan de tillfällen vi ses, så får du övningar att göra hemma. Övningarna anpassas utifrån dig och är enkla metoder som ger dig verktyg för att må bättre.

SoLovely-Berstrom-coaching-high-34_edited.jpg

COACHING MED DIG I CENTRUM

Coaching sätter dig i fokus men det skapar inga resultat såvida du inte är redo för en förändring. Du behöver inte veta exakt vilken förändring du letar efter, eller hur du bäst genomför den, när du kommer till mig. Men du behöver ha en vilja att förändra saker i ditt liv, för att göra plats för de resultat du önskar. Jag kommer stötta dig på vägen men du behöver agera själv.

 

Om du är nyfiken på vad jag kan erbjuda dig, så är du alltid välkommen att höra av dig. Jag bjuder alltid på ett kort coachingsamtal, där du får möjlighet att testa hur coaching fungerar och skapa dig en bild av hur jag jobbar som coach. För mig är det viktigt att du känner förtroende för mig och därför är första samtalet kostnadsfritt. Jag utgår från Malmö-regionen, jobbar på distans och kan även komma till din arbetsplats eller någon annan miljö du trivs i.

VÄLJ MELLAN TVÅ ALTERNATIV

Abonnemang

1.

Med ett abonnemang så skräddarsyr vi upplägget så att det passar dig. Du väljer med vilket tidsintervall vi ska ses och hur upplägget ska se ut. Vill du ha fler samtal i början för att sedan låta samtalen komma mer sällan? Det bestämmer du själv. Jag är dedikerad till dig under tidsperioden och tillgänglig för dig under hela perioden*. Abonnemanget köps i tidsintervall om 3, 6 eller 9 månader.

* Upplägget innebär max ett samtal per vecka. 

Coachingpaket

2.

I paketpriset sker samtalen med ett visst tidsintervall och vi bokar samtliga samtal direkt. Vi utgår från hur många samtal du har köpt och planerar in dem på tider som passar dig. Paketpriset passar dig som har en tydlig bild av vad du vill jobba med i coachingen.

Abonnemang
Välj ditt abonnemang här
 • 3 MÅN

  3 450kr
  Varje månad
  Kickstarta din förändring och skapa handlingskraft!
  Giltigt i 3 månader
  • Vi skräddarsyr upplägget utifrån ditt behov & mål
 • 6 Månader

  2 650kr
  Varje månad
  Kickstarta, skapa handlingskraft & etablera DIN förändring
  Giltigt i 6 månader
  • Vi skräddarsyr upplägget utifrån dina behov och mål
 • 9 Månader

  2 350kr
  Varje månad
  Kickstarta, skapa handlingskraft & etablera DIN förändring
  Giltigt i 9 månader
  • Vi skräddarsyr upplägg efter ditt behov och mål
Välj ditt coachingpaket här
 • 5 Samtal

  6 990kr
  Kickstarta din förändring
   
 • 7 Samtal

  9 490kr
  Kickstarta och bearbeta din förändring
   
 • 10 Samtal

  12 490kr
  Kickstarta, bearbeta och etablera din förändring
   
Coachingpaket
bottom of page