UA-182775976-1
top of page
Arbetsglädje och balans

COACHING FOR HÅLLBARA ARBETSPLATSER

Ett flexibelt arbetsliv kräver handlingskraftiga medarbetare med ett tydligt självledarskap. Jag coachar era medarbetare till mer arbetsglädje, mindre stress och mer balans. När vi mår bra i oss själva, så kan vi också göra gott för andra. Jag erbjuder coaching både för individer och grupper.

Veta mer

FÖREBYGGANDE ÅTGÄRDER

Jag vill hjälpa era medarbetare att må bättre genom att stötta dem till att utvecklas, lära sig mer om sig själv och skapa handlingskraft. Jag jobbar med coaching på både grupp-och individnivå.

 

Coaching mot företag fokuserar på stresshantering, arbetsglädje, balans och att skapa ett självledarskap kring sina behov och utmaningar. Genom att jobba med coaching som en förebyggande åtgärd så går det att undvika sjukskrivningar och ohälsa. Jag jobbar inte med det som varit, utan fokuserar på vad vi kan göra här och nu för att förändra situationen. Mina ledord är utveckling, handlingskraft och mental hållbarhet.

SoLovely-Berstrom-coaching-high-39.jpg
Utveckling i fokus

JAG HJÄLPER ERA MEDARBETARE ATT UTVECKLAS OCH SKAPA FÖRÄNDRING 

Jag hjälper era medarbetare att utvecklas och skapa förändring. Det räcker inte med nya insikter för att förändra något. Därför lägger jag stor vikt vid utveckling och handlingskraft. När vi utvecklar oss själva så behöver vi befästa det vi lärt oss genom handling och därför fokuserar jag mycket på det i min coaching. Jag tror på att skapa mentalt hållbara förändringar som består. Att jaga snabba resultat är enkelt, men att skapa förändring som består är en utmaning. Jag stöttar era medarbetare innan, under och efter coachingen. Mellan de tillfällen vi ses så får de verktyg som hjälper dem att hålla sig på banan.

SoLovely-Berstrom-coaching-high-31.jpg

ANPASSAT FÖR ERT FÖRETAG

Jag anpassar gärna upplägget utifrån era behov. Behöver ni coaching på gruppnivå eller vill ni stärka medarbetarna genom personlig coaching? Vill ni inleda med en workshop för att samla gruppen? Jag stöttar er utifrån era behov och tillsammans skapar vi ett upplägg som passar er verksamhet. Det går att använda friskvårdsbidraget för coaching hos mig. Jag utgår från Malmö-regionen, är tillgänglig på distans och reser gärna till er. Kontakta mig för en offert så skapar vi goda resultat tillsammans!

 

Jag har själv jobbat inom kommunikation och marknadsföring i stora internationella organisationer och vet vilka utmaningar det kan innebära när arbetskulturer möts. Jag är van vid att möta och coacha olika typer av människor . Jag får ofta höra från mina klienter att jag är trygg och ger dem utrymme. Jag vill ge klienterna tid att tänka och reflektera, för att säkerställa att vi jobbar med rätt saker. Mitt mål är att klienterna ska gå ifrån vår session fyllda med mer energi, ny kraft och motivation.

Kontaktformulär

Fyll i formuläret och få en offert

Offertförfrågan
Tack för ditt meddelande!
bottom of page